Del via:

Om Helle

Gruppeformand for den konservative gruppe i Københavns Borgerrepræsentation og medlem af Regionsrådet i Region Hovedstad

Københavner med stort K

Jeg bor på Østerbro sammen med Henrik og vores datter, Dagmar. Jeg har boet i København hele mit voksne liv. Det har min familie gjort i generationer. Min far voksede op på Østerbro, hvor min farmor arbejdede som gymnastiklærer, min oldeforældre og tipoldeforældre på den ene side havde butik på Nørrebro, og min oldefar på den anden side ernærede sig som fotograf. Så københavnerblodet løber i årerne.

Jeg er medlem af Borgerrepræsentationen, hvor jeg sidder i børne- og ungdomsudvalget samt beskæftigelse- og integrationsudvalget. To centrale udvalg, som er fuld af spændende udfordringer, og som har givet blod på tanden til endnu mere politisk arbejde. Jeg vil meget gerne fortsætte mit politiske arbejde.

Til daglig er jeg konsulent og derudover har jeg sammen med min mand, Henrik, startet Danmarks første LP vinyl presseri i over 35 år. Det ligger her i København. Før det var jeg 20 år i det private erhvervsliv med lederstillinger for Coca-Cola og Colgate-Palmolive.

Jeg har altid engageret mig i mit lokalsamfund. Jeg har siddet i indre by lokaludvalg, jeg har været menighedsrådsformand for Garnisonskirken, og så har jeg arbejdet i en børnehaves bestyrelse i mange år. Jeg bruger lokalmiljøet: Fra Folketeatret over Copenhell til Nordhavnstippen.

Privat er min store passion kunst og kultur, og så har jeg rejst meget. Jeg er den første danske kvinde, som har camperet på Sydpolen.

Derfor stillede jeg igen op til kommunalvalget

Jeg elsker at engagere mig i mit lokalmiljø. Det betyder jo alt for os i hverdagen. Derfor er det også vigtigt, at København fungerer i hverdagen. Tryghed, gode skoler, sikre veje, gode fritidsmuligheder, grønne åndehuller, en værdig ældrepleje, parkering til både cykler og biler. Det er vigtige ting, for at hverdagen fungerer.

Jeg er i dag folkevalgt, og jeg fortsætter meget gerne mit arbejde.

Læs mit CV

Del via: