Københavner, familiemor og selvstændig

Jeg bor på Østerbro sammen med Henrik og vores datter, Dagmar. Jeg har boet på over ti forskellige adresser i Storkøbenhavn. Så jeg kender byen ret godt.

Jeg er medlem af Borgerrepræsentationen, hvor jeg sidder i børne- og ungeudvalget samt beskæftigelse- og integrationsudvalget. To centrale udvalg, som er fuld af spændende udfordringer, og som har givet blod på tanden til endnu mere politisk arbejde. Jeg vil gerne i folketinget.

Til daglig er jeg selvstændig sammen med min mand, Henrik. Vi har startet Danmarks første LP vinyl presseri i over 35 år. Det ligger her i København. Før det var jeg 20 år i det private erhvervsliv med lederstillinger for Coca-Cola og Colgate-Palmolive.

Jeg har altid engageret mig i mit lokalsamfund. Jeg har siddet i indre by lokaludvalg, jeg er menighedsrådsformand for Garnisonskirken, og så har jeg arbejdet i en børnehaves bestyrelse i mange år. Jeg bruger lokalmiljøet: Fra Det Kgl. Teater til Copenhell. Fra Frederiksberg Have til Amager Strand Park.

Privat er min store passion kunst og kultur, og så har jeg rejst meget. Jeg er medlem af De Berejstes Klub og den første danske kvinde, som har camperet på Sydpolen.

Det vigtigste af det hele er min familie. Ligesom det er for de fleste. Det vil jeg gerne kæmpe for: At der er plads til familierne. I hverdagen og i København.

Hvorfor folketinget?

Jeg er Københavner og Konservativ med stort K, og det er vigtigt, at landets hovedstad er stærkt repræsenteret. For det hele må ikke gå til jyske motorveje eller udflytning af arbejdspladser. 

Jeg kæmper for, at der er plads til familierne. Det gør jeg hver dag i Københavns Borgerrepræsentation, og jeg gør i det lokalmiljøet.

Det er en drøm og en ære at få lov til at kæmpe for det som MF’er.

 

Læs mit cv her